Kontrollera vem som har sett din Snap Story på Snapchat
Så här kontrollerar du vem som har sett din Snap Story på Snapchat
Din Snapchat-berättelse låter dig dela ett foto eller en video med alla dina Snapchat-vänner i 24 timmar. Till skillnad från ett vanligt Snapchat-foto eller -video, som du kan se en gång, kan Snapchat Stories ses om och om igen tills de förstörs 24 timmar efter det att de har publicerats. Du kan också se hur många av dina vänner på Snapchat som har sett deras Snapchat-berättelser och deras namn.
När WhatsApp introducerade den sett funktionen var människor arg. Funktionen gjorde det omöjligt att ignorera ett meddelande eller svara utan en mycket giltig anledning. Slutligen har andra meddelandeprogram förvärvat och replikerat den här funktionen. Alla har ett sätt att inaktivera det, till skillnad från Snapchat. Detta, på gott och ont, berättar exakt när någon har sett dina uppdateringar, meddelanden eller när han skriver. Snapchat skickar bokstavligen ett meddelande när en av dina kontakter börjar skriva. Det finns inget sätt att dölja din aktivitet i appen och detta gäller för din Snapchat-berättelse. Du kan se vem som såg din Snap-berättelse ganska enkelt.
Läs också: Spara data på Snapchat med reseläge
Kontrollera vem som har sett din Snap-berättelse
Öppna Snapchat och bläddra åt vänster för att komma till skärmen Berättelser. Du borde redan ha en aktiv snapshistoria. Tryck på din berättelse. Var försiktig så att du inte trycker på någon av de tre sidoknapparna.

När du trycker på din berättelse börjar den spela. Om du tittar på den här skärmen kommer du att märka en liten pil längst ner. Rulla uppåt på den här pilen. En panel öppnas för att avslöja hur många som har sett din snapshistoria. Du kan se det totala antalet visningar i det övre vänstra hörnet. Därefter kan du se hur många gånger din berättelse har reproducerats.
Begränsningar
Snap-berättelser har en begränsad varaktighet på 24 timmar. Detta begränsade liv innebär att dina följare / vänner / allmänhet på Snapchat bara kan se din historia vid den tiden. På samma sätt kan du bara kontrollera vem som såg din snap-story så länge den är tillgänglig.
När din berättelse har gått sin gång, dvs. 24 timmarna går ut, kan du inte längre kontrollera hur många vyer du har i din berättelse. Om du sedan lägger till fler ögonblicksbilder i din berättelse kan du bara kontrollera synpunkterna på den berättelsen. Äldre ögonblicksbilder i en berättelse upphör efter 24 timmar. Utsikten du ser i en berättelse är för ögonblicksbilder som fortfarande ligger inom 24-timmarsperioden.
Om du vill begränsa vem som kan se din berättelse kan du göra det. Du kan tillåta alla de som följer dig att se din historia eller begränsa den bara till dina vänner. Vänner är människor som följer dig och följer dig. Om du endast begränsar synligheten till din omedelbara berättelse till vänner, kommer personerna du inte följer inte att kunna se din historia.
Läs också: Hur man tar bort ett skickat meddelande på Snapchat
Om du vill dela ett tillägg med ett begränsat antal vänner är din historia inte det bästa sättet att göra det. Istället är det bättre att skapa en grupp på Snapchat och dela din berättelse med gruppen.


