Hur man delar ett album på Facebook
Denna S Zone lär dig hur du delar ett album på Facebook. Guiden täcker steg för att dela ett album på Facebook från en PC eller Facebook-apparna.
hur man visar processer från alla användareDu kan bara dela ett Facebook-album som du har skapat. Om du inte är ägare till ett album kommer alternativet att redigera det INTE att vara tillgängligt.
Bläddra bland inläggsämnen
- Hur man delar ett album på Facebook från appen
- Hur man delar ett album på Facebook från en PC (Facebook.com)
Hur man delar ett album på Facebook från appen
Stegen i det här avsnittet utfördes från Facebooks Android-app men de är tillämpliga på iPhone-appen.- Öppna Facebook-appen på din telefon. Sedan, om du inte har loggat in, logga in med ditt Facebook-konto.
- Tryck på de tre linjerna uppe till höger i appen. Tryck sedan på Visa din profil .
- När din Facebook-profil öppnas, scrolla ned och tryck på Foton .
- Tryck sedan på uppe till höger på dina Facebook-foton ALBUM .
- Tryck på det Facebook-album du vill dela. Om du har behörighet att dela albumet kommer det att finnas 3 prickar uppe till höger i albumet.
- För att dela albumet, tryck på de tre prickarna. Tryck sedan på längst ned på skärmen Redigera .
- När albumet öppnas för redigering finns det två alternativ att dela det.
- För att dela albumet för att tillåta endast visning, tryck på ikonen Sekretesshänglås (visar Bara jag på bilden nedan).
- Sedan, när Redigera integritet öppnas, välj ett alternativ (alternativen är självförklarande). Längst upp till vänster på skärmen, till vänster om Redigera integritet , tryck på pilen för att återgå till Redigera album .
- När du återvänder till Redigera album för att spara dina ändringar, tryck på uppe till höger på skärmen GJORT .
- Från Redigera album vänd på skärmen Lägg till bidragsgivare växla På .
- När strömbrytaren slås på, Välj vänner blir tillgänglig. Om du vill dela albumet så att några av dina vänner kan ladda upp foton till albumet trycker du på Välj vänner .
- Slutligen, på Redigera bidragsgivare på skärmen, välj varje vän som du vill ska kunna ladda upp bilder till albumet.
- Om vännen du vill lägga till inte finns i listan skriver du personens namn i sökrutan.
- När du är klar trycker du på uppe till höger på skärmen GJORT .
- Slutligen, för att dela ett album på Facebook och låta vänner ladda upp bilder till albumet, uppe till höger på Redigera album skärm, tryck på GJORT .
- Öppen facebook.com på din PC. Sedan, om du inte har loggat in ännu, logga in med ditt Facebook-konto.
- Klicka på din profilbild uppe till vänster i ditt Facebook-nyhetsflöde. Din Facebook-profil öppnas.
- Klicka under din profilbild Foton .
- Klicka sedan på din Facebook Fotosida Album .
- Om de har behörighet att dela ett Facebook-album kommer albumet att ha 3 punkter längst ner till höger. Klicka på de tre prickarna och välj sedan Redigera .
- När albumet öppnas för redigering har du två alternativ att dela det. ett , redigera Sekretessinställningen så att vissa personer kan se albumet. två , Lägg till albumbidragsgivare för att tillåta vissa personer att göra ändringar i albumet – ladda upp foton till albumet, etc.
- När du öppnar albumet för redigering klickar du på Integritet rullgardinsmenyn (för närvarande inställd på Bara jag i mitt album nedan). Välj sedan från alternativen i listan offentlig (alla på Facebook kan se), Vänner (endast dina vänner kan se). Se fler alternativ nedan...
- Om du vill dela albumet med specifika vänner, klicka Beställnings .
- Sedan, på Anpassad integritet popup-fönster anger du de vänner du vill se albumet i Dela med fält. Om du vill att specifika vänner INTE ska kunna se albumet, skriv in deras namn i Dela inte med fält.
- När du är klar med att ställa in den anpassade integriteten för albumet klickar du under popup-fönstret Spara ändringar .
- Klicka på när du är klar med att redigera albumet Spara .
- När albumet öppnas för redigering, på Albumbidragsgivares fältet anger du namnen på de vänner som du vill ladda upp bilder till albumet.
- Välj sedan en vän från listan med förslag (baserat på din sökning).
- Klicka på när du har lagt till bidragsgivare Spara .
Dela album endast för visning (albumsekretess)
Alternativen att dela ett album på Facebook är ganska robusta. Som ett exempel kan du dela ett album med specifika vänner. Du kan också dela med alla dina vänner, utom vissa vänner.
Dela album för att tillåta redigering (lägg till bidragsgivare)
Hur man delar ett album på Facebook från en PC (Facebook.com)
Dela album endast för visning (albumsekretess)
Dela album för att tillåta redigering (lägg till bidragsgivare)
Det är så enkelt att dela ett album på Facebook! Jag hoppas att du tyckte att den här S-zonen var till hjälp. Om du tyckte att det var användbart, vänligen rösta Ja till frågan Var detta inlägg användbar nedan.
Alternativt kan du ställa en fråga, lämna en kommentar eller ge feedback med formuläret Lämna ett svar som finns i slutet av denna sida.
Slutligen, för fler sociala medier S-zoner, besök vår sida för hur man gör för sociala medier.


